Sisaruksen menettäneiden tarinoita

Sain tänään vihdoinkin luettua kyseisen kirjan - Ikävistä pohjattomin, kannesta kanteen, jossa on 21 sisarensa menettäneen itse kirjoittamaa tarinaa. Voin suositella heillekin, jotka eivät ole samaa joutuneet kokemaan ja kovasti toivon, että kyseisiä kirjoja tulisi julkiseen myyntiin myös meidän lapsensa menettäneiden, sekä monen muun ikävän kokemuksen kanssa elävän näkökulmasta.

Erääseen kirjaan myös omaa tarinaani lapsensa menettäneen isän näkökulmasta viime talvena pyydettiin ja sen olisin antanutkin, mutta eivät vaivautuneet enää minulle vastaamaan, kun otin kirjan laatijoihin yhteyttä.

Ehkä en ole riittävän kovia kokenut heidän mielestään tai sitten sähköpostiviestini ei heitä milloinkaan tavoittanut. Tosin tarjosin heidän kirjaansa myös erään eri tavalla kovia kokeneen kaverini tarinaa, mutta yhtä kaikki, ei vastausta. - Näin meidän "taisteluarpiamme" arvostetaan toimittaja/kuvaaja-piireissä!

Kyse on siis tästä Taisteluarvet-projektista. - Sitä en sitten tiedä, kuinka heidän kirjansa edistyy:  - http://www.radiopori.fi/uutiset/satakunta/valokuvaaja-ja-toimittaja-etsiv-t-taisteluarpia-26-10-2012

Tässä vielä kuva tänään lukemastani kirjasta.

12.7.2013%20001-normal.jpg