Hyvää Joulua kaikille teille, kenellä se edelleen hyvä on...

Siedettävämpää joulua kaikille kohtalotovereilleni, jotka ovat jo useamman joulun viettäneet ilman rakasta lastaan ja nykyiset joulumme ovat nyt enemmän tai vähemmän täynnä ikävää, kuin iloa. - Muistot antavat johonkin hetkeen aavistuksen lohtua, mutta samaan aikaan ne myös kuristaa.

 - Minun ja vaimoni onni on toinen rakas tyttäremme sekä rakkaat lapsenlapset, jotka saavat tänäkin aattona ajatuksemme edes hetkeksi toisaalle - muuten meillä ei joulua ole. - Tärkeille ja rakkaille lapsenlapsille joulu kuitenkin aina järjestetään.

He jotka viettävät tänään vasta ensimmäistä Joulua ilman rakasta lasta, en valitettavasti minäkään löydä teille lohdutuksen sanoja. Toivon teidän selviävän tästä ajasta, että jaksatte taas seuraavaan jouluun, kuten myös niihin kaikkiin muihin tärkeisiin päiviin, joita ennen lapsenne kanssa (ikään katsomatta) yhdessä vietitte - ja joita jokaiseen vuoteen mahtuu erittäin paljon.

Aika ja muistot helpottavat kyseisiä päiviä ajan kanssa, mutta kaikkein raskain vuodenpäivä tulee loppuelämämme ajan olemaan se päivä, kun jouduimme rakkaastamme luopumaan.