Nyt kun blogi mahdollistaa lisätä tänne tekstejä takautuvasti, lisään tähän kirjoittamani muistotekstin tyttärellemme hänen ensimmäisenä syntymäpäivänään taivaankodissa.

Rakas enkelimme...

Täyttäisit tänään vasta 21-vuotta, mutta nukuit luotamme tietämättäsi liian aikaisin pois tammikuussa 2011. Vietät nyt ensimmäistä syntymäpäivääsi kauniiden enkelien joukossa, läheisten ja laajan ystäväpiirin sinua suuresti kaivaten.

Vanhemmat muistavat sinun ja sisaresi syntymän, kuin eilisen päivän. Se päivä oli meille kuin lottovoitto, eikä elämäämme muita rikkauksia syntymänne jälkeen koskaan kaivattu. Sinun menetyksesi loi perheeseemme valtavan suuren tyhjän aukon. Aukon jota mikään ei voi milloinkaan täysin täyttää. Sen lisäksi, että kaksossisaresi menetti sinun mentyäsi kaikkein lähimmän tärkeimmän ystävän ja luotettavan olkapään, hän menetti myös osan itsestään, kuten me vanhemmatkin. Äidin ja isän sydämeen jäi todella suuri suru, sekä loputon ikävä, joka repii ja raastaa aivan jokainen päivä. 

Rakas enkelityttömme, sinä olit elämän pienistä vaikeuksista huolimatta iloinen, elämänmyönteinen, nauravainen, laulavainen ja sympaattinen ihminen, jota kukaan sinuun tutustunut ihminen ei voi koskaan unohtaa. Edes kukaan sellainen, joka sinut tapasi ainoastaan yhden kerran. Anna meille perheenjäsenille ja kaikille ystävillesi jostain voimia jaksaa elämässä eteenpäin, ilman sinun heleää nauruasi, lämmintä halaustasi ja piristävää läsnäoloasi. Meidän jokaisen on todella vaikea elää ilman sinua, mutta onneksi jätit meille itsestäsi sekä yhteisistä hetkistämme valtavan määrän rakkaita ja lämpimiä muistoja. Juuri ne arvokkaat yhteiset muistot antavat meille kaikille halua päivä kerrallaan katsoa tulevaisuuteen. 

Nuku rauhassa ikiuntasi isän ja äidin ”toinen ykkönen”, kaksossisaresi järkähtämätön tukipilari ja lähimpien ystäviesi ikuinen ilonlähde. Rakastamme ja kaipaamme sinua sanoinkuvaamattoman paljon. Hyvää syntymäpäivää sinulle rakas enkelimme. Rakkaudella ja lämmöllä sinut ikuisesti muistamme.

Isä, Äiti ja Sisaresi

Tuhkaa ja ikävää - http://www.youtube.com/watch?v=UMXwFHepDKI